Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/2/4/sylviasmexicankitchen.no/httpd.www/wp-content/plugins/klarna-checkout-for-woocommerce/klarna-checkout-for-woocommerce.php on line 152 Vegansk Meksikansk mat og matkurs Oslo

Vegansk Meksikansk mat og matkurs Oslo

Hei,

Jeg har blitt veldig glad i vegansk mat i det siste. Det hele begynte vel med at Pappaen til mine gutter er veganer. Når jeg skulle lage middag så måtte jeg ta på min thinking hat og være kreativ. ( Takk Tommy <3 )  Denne utfordring ble til en morsomt og lærerikt opplevelse. Jeg fikk veldig mye glede av å lage nye oppskrifter og prøve masse nye ingredienser. Dette gjorde at jeg bestemte å ta de videre i mitt catering selskap Aquicomi som spesialiseres seg på meksikansk mat.

Jeg tok i utgangspunkt kjente populære retter og forvandlet de til deilige veganske måltider. Maten ble så godt! You didn´t miss the meat!

Vegansk TACO Buffet / Vegansk Buffet 

Alle elsker tacos ikkesant?!!!! Så jeg lagde hele TRE taco buffeter med hver tre ulike variasjoner. Jeg lagde også veganske buffet. Nå kan man ha et skikkelig fest med en vganske selskapsmeny.

Vegansk Matkurs

Å dele min kunnskap er også noe som jeg ville gjøre. Da har jeg laget et veganske matlaggingskurs. Hvem som helst kan komme og få en skikkelig innføring i noen gode veganske meksikanske retter.

Her er et bilde fra min forrige kurs med ansatte på Sunkost Gunerius <3

foto: Aquicomi

Jeg har brukt mye tid på å lage disse oppskrifter. Lots of heart, soul and flavor came into these recipes. Jeg håper inderlig at dere liker de!!!

Titt på mine veganske menyer på aquicomi.no under menyer VEGANSK 🙂

Et lite smaksprøve av hva jeg har å tilby: