Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/2/4/sylviasmexicankitchen.no/httpd.www/wp-content/plugins/klarna-checkout-for-woocommerce/klarna-checkout-for-woocommerce.php on line 152 Where to find Mexican products in Oslo? Meksikansk produkter i Oslo!

Where to find Mexican products in Oslo? Meksikansk produkter i Oslo!

IMG_0145 IMG_0146 IMG_0147Det ligger en liten perle av en butikk i Gunerius senter midt i Oslo som heter Sunkost. Sunkost har en egen meksikansk hjørne!!! Her kan du finne mange av de essensielle produkter for å lage en ekte meksikansk aften.

Her kan du finne maismel som er både glutenfri Maseca mel og Masa Harina økologisk. Du finner også de tortilla pressen som ikke er å få tak i noen andre steder i Norge. De har til og med en fryseskap med frossen tortillas som er kjempe gode! De har jeg prøvd og synes at de var kjempe god som quesadillas.

Det finnes mange krydder, salsa, og saus blanding som Mole. Du kan nå også lage min mest popular taco rett Cochinita pibil fordi de har achiote paste som jeg pleier å bruke. I tillegg så er det et bra utvalg av tørket chile som chipotle, guajillo, og chile ancho. Man kan finne hakkede tomatillo i boks og lage en deilig salsa verde. Er du glad i vegetar mat så kan du kjøpe nopales ( kaktus) og lage noen kaktus tacos.

Her er det varierte meksikanske produkter som lar deg lage masse forskjellige retter.

Som dere vet så er jeg utrolige glad i å bruke Maseca mel når jeg lager tortillas. Maseca er min favoritt!

Jeg anbefaler alle til å ta en tur innom butikken.

Sunkost Gunerius

Storgate 32, 0184 Oslo

tlf nr: 22 17 18 48

La din taco fredag bli en ekte opplevelse med autentiske smaker fra Mexico.

 

Besitos